Buffetten

Alle buffetten worden geserveerd op schalen en in chaving –dishes en aangeleverd met servetten en serveerbestek.

Spaanse tapas

€ 18,95 p.p. (vanaf 10 personen)

Koud:

  • Gemarineerde olijven
  • Spaanse chorizo bommetjes
  • Peppadew “pepers gevuld met roomkaas”
  • Buitenlands kaasplateau van 4 soorten kaas en smaakmakers
  • Plateau van diverse Spaanse en Italiaanse hammen
  • Pomodori
  • Crostini’s
  • Aïoli en tapenade
  • Diverse soorten luxe brood

Warm:

  • Pikant kipspiesje
  • Knoflookgamba’s
  • Albondigas “Spaanse balletjes”

 

Hollands buffet

€ 16.00 p.p. (vanaf 10 personen)

Koud:

  • Aardappelsalade
  • Zalmsalade
  • Komkommersalade
  • Brood en kruidenboter

Warm:

  • Malse kipsaté met satésaus
  • “saté van de haas is ook mogelijk, meerprijs € 1,50 p.p.”
  • Heerlijke ambachtelijke beenham met mosterdsaus en zachte bolletjes

 

Stamppottenbuffet

€ 15.00 p.p. (vanaf 10 personen)

Koud:

  • Piccalilly en grove mosterd
  • Amsterdamse uien

Warm:

  • Boerenkool met spek
  • Zuurkool met appel en rozijnen
  • Grootmoeders gehaktbal in jus
  • Ambachtelijke rookworst

Stamppottenbuffet luxe

€ 17.50 p.p. (vanaf 10 personen)

Koud:

  • Piccalilly en grove mosterd
  • Amsterdamse uien
  • Gebakken spekjes

Warm:

  • Boerenkool met spek
  • Zuurkool met appel en rozijnen
  • Hutspot
  • Klapstuk in de jus
  • Grootmoeders gehaktbal in jus
  • Ambachtelijke rookworst

 

Italiaans buffet

€17.95 p.p. (vanaf 10 personen)

Koud:

  • Salade caprese
  • Pastasalade met kip en tomatensalsa
  • Pastasalade met tonijn en pesto
  • Brood met tapenade

Warm:

  • Lasagna bolognese
  • Penne met zalm en tuinkruidenroomsaus

 

Grieks buffet

€19.00.-

Koud:

  • Tzatziki, bereid met yoghurt, verse komkommer en knoflook
  • Knoflookbrood, stokbrood, kruidenboter, gezouten boter en tapenade
  • Frisse Griekse koolsalade
  • Griekse salade bereid met tomaat, komkommer, feta, rode ui, zwarte olijven.

Warm:

  • Gyros: heerlijk geroosterde reepjes kip met pittige kruiden
  • Forel met citroen, rucola, rode ui en olijven
  • Tomatenrijst met verse groentes en gehaktrolletjes
  • Griekse aardappelen uit de oven gekruid met oregano

Printen

> Download deze lijst als pdf om te printen.

Een bestelformulier is opgenomen in de pdf, of gebruik het online bestelformulier hieronder.

Bestelformulier

Minimaal 2 dagen van te voren bestellen.

Buffetten

Eigen buffet samenstellen

Stel je eigen buffet samen

Alle buffetten worden geserveerd op schalen en in chaving –dishes en aangeleverd met servetten en serveerbestek.

Stel je eigen buffet samen:

Vanaf 10 personen.

Buffet basis €18.50
Brood met aïoli of kruidenboter
2 soorten voorgerecht (koud)
2 soorten vlees of vis
1 Soort groenten of aardappel

Buffet compleet €21.00
Brood met aïoli en tapenade
3 soorten voorgerecht (koud)
2 soorten vlees of vis
2 soorten groenten of aardappels

Buffet de luxe €23.50
Brood met aïoli en tapenade
4 soorten voorgerecht (koud)
3 soorten vlees of vis
2 soorten groenten of aardappels

Voorgerechten: (koud)

  • Plateau van parmaham, serranoham, sopressa en chorizo
  • Provençaalse krielsalade met serranoham en meloen
  • Plateau van rivierkreeft, gamba’s en cherrytomaatjes
  • Luxe zalmsalade met rivierkreeft en gerookte zalm
  • Luxe salade caprese “rucola, pomodori, mozzerella en balsamico”
  • Plateau van gerookte rib-eye
  • Gegrilde kiprollade op een bedje van sla met een honing-mosterddressing
  • Luxe rundvleessalade met diverse Spaanse en Italiaanse hammen
  • Verse zalm carpaccio met een dressing van limoen en dille
  • Klassieke Caesar salade
  • Quinoa salade met Grill groenten
  • Griekse Feta salade

Vlees/vis:

  • Penne carbonara, met panchetta en champignons
  • Gratin van kabeljauw met pomodori, olijven, rozemarijn en Parmezaanse kaas
  • Varkenshaasmedaillons met een keuze uit peper- of champignonsaus
  • Zalm/tong rolletje met een tuinkruidenroomsaus
  • Vitello tonato “ook warm een aangename verrassing”
  • Malse kip saté met saté saus
  • Malse kipfilet in zoet/pittige oosterse kruiden marinade
  • Boeuf bourguignon

Voor de vegetariër:

  • Gevulde portobello
  • Zoete paprika met feta
  • Risotto met eekhoorntjesbrood

Groenten/aardappels:

  • Aardappel gratin met choutte rouge
  • Bospeen in roomboter gebakken.
  • Mexicaanse Aardappeltjes in schil
  • Spaanse champignons gegratineerd in de oven
  • Hollandse krieltjes in roomboter en peterselie
  • Ratatouille
  • Risotto met eekhoorntjesbrood
  • Aziatische gekruid rijst